Våra tjänster

Nedan har vi samlat några områden som vi erbjuder tjänster inom.

CMG Digital Content Marketing

CMG Digital Content Marketing

Utveckling och implementering av den digitala content marketing-funktionen. Från content marketing-strategi, via story-building, bemanning, förädling av egna kanaler, till distribution och analys.

CMG Inbound Marketing

Inbound marketing startar innan behovet har uppstått hos kunden. Den säkerställer att hon hittar svar på sina frågor – och så småningom en leverantör när det blir aktuellt att köpa. Alltså, relevant information när hon behöver den, i de kanaler hon väljer själv.

CMG Associationsrättigheter

Vi kan hjälpa dig att hitta rättigheter – ”intellectual properties” – som har stark dragningskraft och som kan passa in i företagets content marketing strategi. Tänk James Bond, Bamse eller Eurovision Song Contest.

CMG Production

Marknadsavdelningen producerar ständigt olika typer av marknadsföringsmaterial – i digital och tryckt form. Vår ambition är att lösa ett produktionsbehov på det sätt som passar situationen bäst – fram till den punkt som uppdragsgivaren vill ta över.

CMG Academy

För drygt 10 år sedan släppte Seth Godin boken ”Permission Marketing”. Marknadsförare som var vana vid att köpa impact förstod att det var dags att tänka om. På frågan om vad han ansåg om content marketing svarade Seth Godin: ”It’s the only marketing we have left.” I och med det skiftet har ny – relevant - kunskap sett dagens ljus…